top of page

Wellness suites
 

9J2A7267.jpg
Tarifs.jpg
Suite Junior.jpg
gite 1.jpg
17102023-IMG_0459-Avec accentuation-Bruit.jpg
Terrasse 2024

Dompel uzelf onder in een uitzonderlijke verblijfservaring in het hart van de ongerepte natuur van Sprimont, door de gîtes “Les Suites Wellness” te ontdekken.

Onze lodges liggen in een betoverende omgeving en bieden u veel meer dan alleen accommodatie. Ze zijn ontworpen om u een onvergetelijk avontuur te bezorgen, waar rust, comfort en ontdekking harmonieus samengaan.

Kenmerken van de gîtes “Les Suites Wellness” in Sprimont:

  1. Natuurlijke ontsnapping: Onze lodges zijn ideaal gelegen om u een echte ontsnapping in de natuur te bieden. Dompel jezelf onder in de vredige schoonheid van de bossen, heuvels en groene landschappen die onze accommodaties omringen.

  2. Verfijning en comfort: de gîtes “Les Suites Wellness” zijn ontworpen om u absoluut comfort te bieden. Van ruime en elegante woonruimtes tot gezellige slaapkamers, elk detail is ontworpen om u te omhullen met een gevoel van welzijn.

  3. Luxe en privacy: Geniet van volledige privacy in onze self-catering lodges. Luxe armaturen en moderne voorzieningen voegen een vleugje verfijning toe aan uw verblijf en creëren een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en plezier.

  4. Ervaringen op maat: Ons team doet er alles aan om u een verblijf op maat aan te bieden. Of u nu advies wilt over lokale activiteiten, eetaanbevelingen of wellnessbehandelingen, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen.

  5. Verkenning en avontuur: Profiteer van de strategische ligging van de lodges om de verborgen schatten van Sprimont te verkennen. Van mooie wandelingen tot culturele bezoeken: elke dag is een kans om te ontdekken.

“Les Suites Wellness” in Sprimont nodigen u uit voor een onvergetelijke ervaring op het kruispunt van verfijnd comfort en betoverende natuur. Hier is elk moment een kans om uw batterijen op te laden, opnieuw verbinding te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Geniet van de essentie van rust in een omgeving waar rust de boventoon voert en alle zorgen verdampen in de frisse buitenlucht.

bottom of page